Behandelingen

Ik verbeter de huid doormiddel van drie gezichtsbehandelingen. De Skin Improvement Treatment, Balancing Treatment en Anti-Age Treatment

Gezichtsbehandelingen

Kom tot rust tijdens de behandelingen en ga met een stralende huid weer naar buiten

Prijzen
Skin Improvement Treatment €60

Deze behandeling is voor een gevoelige huid zoals acne, psoriasis en eczeem. Doormiddel van gezonde natuurzuivere oliën op basis van Lavendel, Calendula-Manderijn, Calendula-Rijstkiem en Dode zee modder te gebruiken krijgt de huid een echte boost. Dit is inclusief een voetenbad, het verwijderen van oneffenheden en een gezicht/hals/decolleté massage. 
Duur: 1,5 uur

Balancing Treatment €55

Deze behandeling is bedoeld om de huid ontspanning te geven. Doormiddel van natuurzuivere oliën op basis van Lavendel, Calendula-Manderijn, Roos, Calendula-Rijstkiem en Organic Argania te gebruiken krijgt de huid een echte glow. Dit is inclusief voetenbad, het verwijderen van oneffenheden en een gezicht/hals/decolleté massage. 
Duur: 1,5 uur

Argan Anti-Aging Treatment €65

Deze behandeling is bedoeld om een rijpere huid verjonging te geven. Doormiddel van natuurzuivere oliën op basis van Roos en Organic Argania te gebruiken krijgt de huid een echte facelift. Dit is inclusief een voetenbad, het verwijderen van oneffenheden en een gezicht/hals/decolleté massage.
Duur 1,5 uur

Andere behandelingen
Gezicht dieptereiniging €29

Deze behandeling is bedoeld om de huid een boost te geven doormiddel van reinigen, verzorgen, dieptereiniging en verbeteren. Inclusief het verwijderen van oneffenheden.

Epileren van wenkbrauwen
List Content

Frequently Asked Questions

Here you can find answers on frequently asked questions. If you cannot find the answer, feel free to contact us via email or phone.

Wat je op je huid smeert, komt direct in je bloedbaan en gaat niet eerst via de filters van je lever. En dat gebeurt wel bij wat je eet. Je lever is gespecialiseerd in het verwijderen van schadelijke stoffen uit je lichaam. Maar dan moeten ze wel eerst langs je lever komen. Wat je op je huid smeert is dus zelfs nog belangrijker dan wat je eet.

Deze zou je kunnen omschrijven als: het goede uit de natuur gebruiken en/of produceren met respect voor de natuur. Natuurlijke ingrediënten en planten, kruiden en bloemen vormen de basis voor de cosmetica producten. De producten ondersteunen het verzorgende en herstellende vermogen van de huid.

Biologische cosmetica bevat geen synthetische pesticiden, geurstoffen of wordt de eigenschap van planten niet veranderd. Er zit ook geen aardolie of kunstmatige chemicaliën in. Biologische cosmetica bevat natuurlijke en biologische ingrediënten.

Er zijn veel stoffen die niet goed voor huid zijn. Deze stoffenlijst kun je op internet vinden. Hieronder noem ik de belangrijkste.
1. Aluminium
2. Paraffine
3. Parabenen
4. SLS/SLES
5. Siliconen
6. Microplastic

Contact

info@botanicalskins.nl

Openingstijden

Woensdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Locatie

Grote Houtstraat 14
Haarlem, 2011 SN